مسابقات بين المللي اختراعات و ابتكارات 2013

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان در مسابقات بين المللي اختراعات و ابتكارات 2013 كه در كشور سوئيس برگزار شد موفق به كسب مدال طلا براي طرح اختلاط نانويي با دوام بالا بتن در برابر خوردگي شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، محسن كالوندي و مهلا رضايي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان با حضور در مسابقات بين المللي اختراعات و ابتكارات 2013 موفق به كسب جايزه ويژه اين دوره از مسابقات براي بهترين ايده براي طرح تجاري " ساخت تركيب نانويي مقاوم" شدند.

Overall, are you satisfied with your experience at this university, neither satisfied nor dissatisfied with it, or dissatisfied

Extremely satisfied
18% (64 votes)
Moderately satisfied
25% (87 votes)
Slightly satisfied
6% (22 votes)
Neither satisfied nor dissatisfied
16% (58 votes)
Slightly dissatisfied
6% (23 votes)
Moderately dissatisfied
17% (59 votes)
Extremely dissatisfied
12% (41 votes)
تمام آرا: 354

How easy it is to obtain the resources you need from the university library system?

Extremely easy
45% (99 votes)
Very easy
25% (54 votes)
Moderately easy
11% (24 votes)
Slightly easy
17% (37 votes)
Not at all easy
2% (5 votes)
تمام آرا: 219

How useful are the services provided by the on-campus career center?

Extremely useful
20% (33 votes)
Very useful
34% (56 votes)
Moderately useful
25% (42 votes)
Slightly useful
21% (35 votes)
Not at all useful
تمام آرا: 166

How helpful is the staff at the on-campus health center?

Extremely helpful
28% (45 votes)
Very helpful
47% (75 votes)
Moderately helpful
14% (22 votes)
Slightly helpful
9% (15 votes)
Not at all helpful
1% (2 votes)
تمام آرا: 159

How easy it is to register for courses at this university?

Extremely easy
Very easy
Moderately easy
Slightly easy
Not at all easy
تمام آرا: 0

Beyond the College: Taking Classes at the Graduate Schools

Eros inhibeo valde. Abico acsi dolore mauris si similis sudo suscipere tamen ut. Amet antehabeo euismod letalis lobortis neque nostrud oppeto tation uxor. Abdo ad autem nunc roto volutpat.

Comis iustum ludus ulciscor. Ad distineo facilisis hendrerit laoreet tamen turpis valde voco.

Tags:

Education Today and Tomorrow

Etiam nibh orci, mollis in dignissim non, lacinia in tellus. Pellentesque eros enim, vestibulum ut ultrices ac, porttitor eget augue. Aliquam pulvinar vehicula mi vitae sagittis. Nunc ac volutpat tortor? Aliquam laoreet tincidunt adipiscing. Proin pellentesque, elit eu semper bibendum, felis eros venenatis elit, nec mattis dolor massa at elit. Ut lacinia commodo arcu; ut aliquam justo tempus et. Etiam fringilla nunc id lorem consectetur sed consectetur nunc tempus.

صفحه‌ها

خبرنامه الکترونیکی

ارتباط با فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه

در رسانه‌ها

رویدادها و اخبار داشنگاه را در سایر رسانه‌ها همرسانی کنید.