وب‌نوشت‌ها

راه اندازی پورتال نخستین همایش ملی اخلاق و عرفان در ادب فارسی

نخستین همایش ملی اخلاق و عرفان در ادب فارسی

پورتال " نخستین همایش ملی اخلاق و عرفان در ادب فارسی " راه اندازی گردید. پژوهشگران محترم می توانند از طریق سامانه کاربران ضمن ثبت نام نسبت به ارسال اصل مقاله اقدام و همچنین پیگیر فعالیتهای جاری کنفرانس نیز باشند.

برای ورود به سایت همایش اینجا کلیک کنید.

راه اندازی پورتال همایش ملی گردشگری، توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی

همایش ملی گردشگری، توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی

پورتال " همایش ملی گردشگری، توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی" راه اندازی گردید. پژوهشگران محترم می توانند از طریق سامانه کاربران ضمن ثبت نام نسبت به ارسال اصل مقاله اقدام و همچنین پیگیر فعالیتهای جاری کنفرانس نیز باشند.
برای ورود به سایت همایش اینجا کلیک کنید.

راه اندازی پروتال مرکز فناوری اطلاعات و ارتیاطات

راه اندازی پورتال فناوری اطلاعات و ارتباطات

پورتال جدید مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان راه اندازی شد .

از این پس با همت و تلاش همکاران مرکز،  اطلاعات و محتوای مفید در زمینه های مختلف مورد نیاز ، از طریق این پورتال در اختیار دانشجویان و اساتید و همکاران محترم قرار خواهد گرفت .

نظرات و پیشنهادات شما را جهت بهبود و ارتقاء خدمات رسانی هر چه بهتر ، پذیرا خواهیم بود .

اشتراک در RSS - وب‌نوشت‌ها