مسابقات بين المللي اختراعات و ابتكارات 2013

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان در مسابقات بين المللي اختراعات و ابتكارات 2013 كه در كشور سوئيس برگزار شد موفق به كسب مدال طلا براي طرح اختلاط نانويي با دوام بالا بتن در برابر خوردگي شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، محسن كالوندي و مهلا رضايي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان با حضور در مسابقات بين المللي اختراعات و ابتكارات 2013 موفق به كسب جايزه ويژه اين دوره از مسابقات براي بهترين ايده براي طرح تجاري " ساخت تركيب نانويي مقاوم" شدند.
به گفته محسن كالوندي، از مزایای طرح مذکور ساخت بتن های مقاوم در برابرخوردگی و یون کلر وبامقاومت بالا می باشد.که در ساخت ساختمانها در کنار سواحل ودریا حائز اهمیت می باشد.
لازم به ذكر است دانشجويان عمران گرايش سازه دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان در كارنامه خود جايزه ويژه IFIA در سال 2012، بهترين ايده در مسابقات اروپا، مدال طلاي مسابقات بين المللي اختراعات و ابتكارات كرواسي و 5 مدال جهاني را به ثبت رسانده اند.

خبرنامه الکترونیکی

ارتباط با فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه

در رسانه‌ها

رویدادها و اخبار داشنگاه را در سایر رسانه‌ها همرسانی کنید.